Képviseletek
Selorient Kft. 1174 Budapest, Széchenyi utca 30.       Tel.: 06-1-258-4332       E-mail: sealorient@sealorient.hu

Minden jog fenntartva © 2013
FrymaKoruma
Cégünk, a Sealorient 2000 Kft. 1998 óta képviseli a FrymaKoruma céget Magyarországon. A FrymaKoruma magas színvonalú berendezéseket gyárt mind az élelmiszer-, gyógyszer-, és kozmetikaipar részére.
Jelen megállapodás szerint Cégünk az élelmiszeripar területén segíti a felhasználókat abban hogy a legtökéletesebb megoldást tudják választani a FrymaKoruma termékpalettájáról. Természetesen segítünk eligazodni más területeken is, segítünk kapcsolatot teremteni, a FrymaKoruma technológiai szakembereivel.

A FrymaKoruma alapvetően nedves őrlésű malmokat valamint speciális, multifunkcionális berendezéseket gyárt. Ezen kívül szárító /dearator/ gépeket, homogenizáló egységeket.

Minden esetben a Vevő igényeinek a feltérképezésével kezdődik egy ajánlat elkészítése. Ez azt jelenti, hogy egy kérdőív kitöltése az első lépés, amennyiben komoly az érdeklődés. Ez segít eligazodni nekünk hogy milyen irányba tereljük a tervezést.
Filozófiánk, hogy mindig azt adjuk a Vevőnek, amire valóban szüksége van.
Ezért szükséges a kérdőív pontos és részletes kitöltése, hogy felesleges dolgokért -megrendelés esetén -ne fizessen a vevő. Illetve segít felmérni, átgondolni, hogy a későbbiekben szüksége lehet egy olyan funkcióra, lehetőségre, amit olcsóbb egyből beleépíteni, mint utólag átalakítani.

Várjuk szíves megkeresésüket.

Ami Önnek esetleg probléma, nekünk kihívás.